Fint besök

Idag har jag haft besök av en väninna som jag inte har träffat på några år. Det var väldigt roligt! Hon bodde granne med mig förut, men flyttade sedan 40 mil norrut, så vi ses tyvärr inte så ofta. Vi håller kontakt via nätet, och för några veckor sedan fick jag reda på att hon och hennes man skulle åka på en liten semester och ville komma förbi på en fika när de passerade oss idag.

Sängbord

Vårt sängbord som min väninna gillade

Det var väldigt roligt att se henne igen, och vi hade mycket att prata om. Jag hade bakat bullar och muffins, och vi satt länge i köket och pratade och skrattade. Det var också roligt att lära känna hennes man lite bättre. Jag har bara träffat honom en gång förut, på deras bröllop faktiskt, och då fanns det inte så mycket tid att sitta och prata som vi gjorde nu.

Min väninna blev väldigt förtjust i vårt sovrum, och jag berättade var vi har köpt den nya kontinentalsängen som vi är väldigt nöjda med. Hon gillade speciellt våra sängbord, som faktsikt är köpta på samma ställe. De har nyligen köpt hus, och ska börja renovera det, så de blev glada över tipset!

De hade även med sig sin hund, en taxhane som heter Bjarne. Efter fikat tog vi med oss hundarna till rastgården och lät dem leka en stund. Det var väldigt roligt att se den lilla taxen försöka springa ikapp mina långbenta vinthundar. Han var faktiskt riktigt snabb för sin storlek, men mot Tromb och Tornado hade han inte en chans. De lekte i alla fall väldigt fint ihop!

/Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*