Hejsan bloggen, det var inte igår!

Det här måste vara en av världens långsammast uppdaterande bloggar, eller hur? Bara ett inlägg förra året, och så kommer här det första för i år. Jag borde nog ta och skriva lite mer, i alla fall typ en gång i kvartalet eller så. Det borde jag orka med. Men som alltid så är det mycket som händer och kommer emellan, så det blir svårt att sätta sig ner och skriva, även fast man har någonting att säga.

Vad som kommit emellan den här gången är att en av mina bästa vänner har gått och blivit mamma, och jag har försökt hjälpa henne en hel del. Hon är nämligen ensamstående, och då är det ju inte helt lätt. Det där med att ta hand om ett litet spädbarn verkar helt klart otroligt jobbigt, men trots det säger hon att det är värt det. Det kanske är som med hundar. En hel massa jobb, men till syvende och sist skulle man inte vilja ha det på något annat vis. Eller hur?

Simma med bebisen
Men jag kommer nog själv att skaffa barn vad det lider, så då är det nog bra att jag får lite insikt här i hur det är att vara förälder. Det är ju en hel massa saker som man måste tänka på att göra, en del jobbigt men mycket av det väldigt roligt.

Min kompis började till exempel tidigt med babysim, som hon tycker är något av det bästa som finns. Hon säger att det ger en otrolig känsla av närhet till ens barn, samtidigt som det är väldigt avslappnande. Det kommer jag nog också att göra när jag blir förälder, anmäla mig till Vattenhusets Babysim. Gäller bara att hitta någon att li förälder tillsammans med först…

Okej, det räcker som uppdatering för den här gången. Jag lovar att jag kommer tillbaka snart igen. Det ska i alla fall inte behöva dröja ett år tills nästa gång. Gör det det så beror det väl på att jag blivit mamma eller någonting sådant! Man vet ju aldrig…

Ha det så bra i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*