Hemma och sjuk

Säng liggandeIdag är jag så pass förkyld att jag var tvungen att stanna hemma från jobbet. Jag sov väldigt dåligt eftersom jag så täppt i näsan, så nu ligger jag mest i min säng och vilar. Tromb och Tornado ligger bredvid mig och sover. De är väldigt bra sängvärmare!

Tromb har inget emot att ta det lugnt, men Tornado tycker att det blir tråkigt efter ett tag. Tyvärr är salukis ganska jobbiga som valpar och unghundar, och Tornado är ju bara 1 år. Han tycker speciellt mycket om att tugga på saker, som bordsben, sängar och golvlister. Nu sover han i alla fall, som tur är, och jag passar på att vila jag med.

Trots att man är förkyld måste man ju ta hand om hundarna. De behöver få komma ut och rastas och de behöver få mat. Vuxna hundar klarar sig med det när man är sjuk, men valpar och unghundar bryr sig inte om att matte är förkyld. Tornado är i alla fall rumsren nu, så jag slipper springa ut och in stup i kvarten, men han hittar gärna på hyss och håller mig sysselsatt ändå.

Jag försöker i alla fall att vila så mycket jag kan nu, så får maken ta hundarna när han kommer hem från jobbet. Förhoppningsvis känner jag mig bättre i morgon, men jag tror inte att det blir något jobb då heller. Jag vill inte gärna stå i kassan och nysa kunderna i ansiktet. Det skulle nog inte vara så uppskattat!

Nu ska jag vila ett tag till, och sedan är det dags att ta ut hundarna så att de får göra ifrån sig.

/Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*