Inventering på jobbet

Säng

Nu ska det bli skönt att krypa ned i sängen

Jag har nog världens bästa jobb tror jag. Jag arbetar i en tygaffär, och där trivs jag väldigt bra. Det är lungt och trivsamt, och jag har hundarna med mig på jobbet. De ligger oftast i personalrummet och vilar när jag jobbar, och det står ett kompostgaller för dörröppningen så att de kan spana ut över butiken.

Jag är lyckligt lottad som får ha mina fyrbenta vänner med mig på jobbet. Tyvärr är hundar oftast inte välkomna i affärer, men det är upp till butiksägaren att avgöra. Min chef är hundvän, och har inget emot att Tromb och Tornado följer med mig till arbetet. Jag har inte heller träffat på någon kund som tyckt illa om hundarna.

Idag hade vi inventering på jobbet, och det betyder att man ska räkna och gå igenom allt som finns i butiken, och stämma av med lager, priser och annat. Vi säljer både tyger, garn, sytillbehör och lite övriga prylar, så det är mycket att gå igenom. Det tar lite tid, men det är roligt att få lite omväxling och göra något annat än det man gör varje dag.

Efter en sådan dag är det skönt att komma hem och vila på sin säng en stund. Hundarna är inte så aktiva på jobbet, men de får i alla fall intryck och ligger inte och sover hela dagen. Efter jobbet behöver de få sitt, så det blir ingen lång vila på sängen. Vi tar ofta en promenad, och stannar till i hundrastgården där de får springa av sig. Vinthundar motionerar i princip sig själva när de är lösa, eftersom de älskar att springa, så det är skönt på sitt sätt.

/Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*