Nu försöker vi igen!

Ja, det var ett litet tag sedan som jag skrev, men det blir tyvärr så när man har fullt upp med barn här hemma. Min väninna bor praktiskt taget hemma hos mig numera, och det gör mig ingenting för jag älskar henne mycket och är helt betuttad i hennes lilla unge. Och när man kombinerar det med att ha två hundar i samma hus så är det inte helt enkelt att hitta tiden för sig själv, men det börjar lätta lite nu. Jag känner att jag kan börja slappna av igen och kan höja blicken mot sådant som jag drömmer om eller har planerat att göra. En av de sakerna har varit, och är, att göra om här hemma, för att få till en inredning som jag kan känna mig mer nöjd med.

Problemet är bara att jag inte har direkt god ekonomi så att jag kan göra allt det som jag vill göra. Livet kommer ofta emellan, och det är räkningar som ska betalas. Det finns helt enkelt alltid hål att fylla med de pengar man tjänar, och därför så är det lätt att dessa drömmar bortprioriteras. Men det är en sak som jag försöker att jobba på, att lägga undan pengar och försöka hitta de enkla och billiga lösningarna på mina inredningsdrömmar. En sådan lösning var att byta lampskärmar.

Jag läste på en blogg för ett tag sen om just billiga sätt att inreda på, och lampskärmar var ett av de tipsen. Jag tvekade länge på om det kunde vara något för mig, men efter ett tag så började jag titta på mina lampor på ett annorlunda sätt och insåg väl där och då att det var en bra idé att byta dem. Samma grymma blogg tipsade mig om att jag skulle besöka chilli.se, så sagt och gjort, jag befann mig framför ett enormt utbud av lampskärmar, den ena vackrare än den andra. Och priserna sen. Det var ju nästan så att jag skämdes när jag klickade hem tre ljuvliga lampskärmar till en spottstyver. Men allt eftersom att tiden gick där framför dataskärmen så blev jag mer och mer bekväm med priserna och upplevelsen, så det var med ett stort leende på läpparna som jag skickade iväg min beställning. Lampskärmarna höll verkligen för allt chilli.se utlovade och jag kan inte vara mer nöjd. Räkna med att få ett återbesök!

lamps-453783_1280

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*