Nu skriver jag!

Okej, jag har sagt det förut men jag kommer att säga det igen. Förmodligen många gånger om jag känner mig själv rätt. Jag borde verkligen försöka uppdatera den här bloggen lite oftare! Men å andra sidan, måste man det då? Kan man inte få vara en sådan som kommer in här någon gång ibland och skriver lite. Jag skriver trots allt inte direkt för någon annan utan mest för mig själv, för att jag ibland känner ett behov av att få skriva lite. Och med tanke på hur sällan den här bloggen uppdateras så tror jag knappast att jag har så värst många läsare heller. Så jag kanske bara ska ge upp mina tankar på hur ofta bloggen borde uppdateras och helt enkelt bara fokusera på de gånger jag känner för att skriva.

Det rullar på
Nu skriver jag i alla fall, för jag kände att det var dags. Det kliar liksom lite i bloggfingrarna. Inte för att det här hänt något speciellt som jag vill dela med mig av, utan bara för att jag helt enkelt vill skriva lite. Livet rullar på som vanligt. Jag jobbar, går ut med hundarna, längtar efter sommaren. Att få slippa all snö och halkiga vägar. Vägar som sedan ska grusas så att man får stenskott på bilrutan. Det hände mig för någon vecka sedan. Så himla typiskt. Men som tur var så var det enkelt åtgärdat. Att laga vindruta alltså. Värre hade det varit om jag hade väntat och stenskottet i värsta fall hade blivit till en spricka som inte gått att laga. Då hade jag fått byta hela vindrutan. Det fick jag höra när jag lagade stenskottet, så ett tips till er alla är att laga stenskott så fort ni får dem.

Lite valpsugen
Jag vet att jag absolut inte har varken tid eller plats för en hund till just nu, men jag kan inte låta bli att vara lite valpsugen då en vän till mig ska få hem en liten valp snart och hon visar en massa bilder på den där lilla söta klumpen. Det är en golden retriever, så inte min ras alls, men alla valpar är ju söta och jag kan inte låta bli att titta på bilder på mina hundar när de var valpar. Men jag får helt enkelt hålla mig i skinnet och se till att gosa ordentligt med vännens valp när den kommer hem om någon vecka. Ska bli så himla mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*