Nyinrett sovrum

Jag skulle inte säga att jag är speciellt intresserad av inredning. Däremot tycker jag att det är viktigt att ha det snyggt omkring mig. Jag vet vad jag tycker om och hur jag vill ha det, och när jag har fått det som jag vill ha ändrar jag sällan om. Nu var det dock hög tid att göra om i sovrummet, och det var riktigt roligt att få nya saker.

Det hela började med att jag och maken bestämde oss för att köpa en ny säng. Vi har haft den gamla ett bra tag nu, och den har gjort sitt helt enkelt. Vi letade runt efter sängar, och bestämde oss för att beställa från Trademax (http://www.trademax.se/). De har både snygga och billiga sängar, som håller hög kvalitet. Det blev en kontinentalsäng med en snygg sänggavel, och den är underbart skön att ligga i.

När jag surfade runt på Trademax insåg jag att de även hade andra snygga saker som skulle passa i vårt sovrum. Jag bestämde mig därför för att göra om hela sovrummet, istället för att bara köpa en ny säng. Har man en ny säng vill man ju också ha snygga sängbord som matchar, och dessutom vill man kanske ha lite nya sängkläder och ett snyggt överkast. Jag köpte också fina kuddar att ha på sängen, nya gardiner, en fin ljusstake och nya sänglampor.

Nu ser sovrummet helt nytt ut, och jag är väldigt nöjd. Det blev inte alls så farligt dyrt, och jag fick mycket för pengarna. Tromb och Tornado gillar också den nya sängen, och när de ligger på det snygga överkastet och ser sådär kungliga och värdiga ut som bara en vinthund kan, är det nästan som att titta i en inredningstidning!

Såhär ser sängen vi köpte ut, visst är den fin?
sang

Bild tagen från http://www.trademax.se!

Jag är redan sugen på att ta tag i nästa rum som behöver lite förändring – köket. Tyvärr håller maken hårt i plånboken nu eftersom köpet hos Trademax redan kostat en del. Skulle vara helt fantastiskt att byta ut köksbordet med nya stolar och en avlastningsbänk. Ni vet hur trångt och rörigt det är i köket idag! Hittade ett väldigt billigt matbord hos Inside möbler:

inside-bord

 

Bild tagen från www.insidemobler.se!

Detta matbord kostar bara 1900;- och är helt perfekt i storlek. Skulle skapa mycket mer yta mellan bordet och köket så att vi slapp gå in i varandra hela tiden haha. Kanske blir en julklapp från oss själva till oss själva, vem vet!

 

/Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*